Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Grand Slam -sarjan voitto ratkesi Tampereella Lasse Utterille

Ensimmäistä kertaa pelatun Grand Slam sarjan voiton vei jyväskyläläinen Lasse Utter. (2015-09-10 10:46:22)

Tampereen GS voittajat Timo Halttunen ja Esa VäliahoGrand Slam sarjassa pelattiin neljä osakilpailua, joissa jokaisessa pelattiin vähintään 60-jakoa. Ratkaiseva osakilpailu pelattiin Tampereella 5.9. Osakilpailun voiton veivät Esa Väliaho ja Timo Halttunen, jättäen taakseen Lasse Utterin ja Markku Pekkisen, sekä kolmansiksi tulleet Pia Erkkilän ja Hulda Ahosen. Kaikkien osakilpailujen tulokset laskettiin mukaan kokonaissarjaan. Katso Tampereen tulokset täältä.

Kokonaissarjan voittaja, Lasse Utter totesi, että tietysti sarja oli hänestä hyvä. "No totta helkkarissa on! Pelaajia vaan saisi olla enemmän." Tähän on helppo yhtyä. Positiivisena huomiona Lasse nosti esille sen, että myös kerhopelaajat pystyivät pelaamaan sarjaa hyvin. Mitään hidasteluja tai muita täydellisiä uupumisia ei tapahtunut. Silti suuri jakomäärä, ja swiss-peluutus (kärki kohtaa kärkeä) laskee tuurin osuutta ja silloin on peli parhaimmillaan. SM-huipputason pelaajia Lasse odotti kilpailusarjaan mukaan enemmänkin. Todennäköisesti seuraavana vuonna kilpailuista tulee suurempia, kun sarja on tullut tutuksi.

Tasaisuus oli kokonaismenestyksen kannalta tärkeää. Lassen sijoitukset olivat osakilpailuissa voitto, kolmas, kuudes ja toinen sija. Kokonaissarjan potti jaetaan SM-parifinaalissa sarjassa menestyneille.

Tulevan vuoden Grand Slam-osakilpailupaikkoja ei vielä tiedetä, sillä kerhot hakevat niitä (sekä tietysti Rally-paikkoja) parhaillaan.

Grand Slam sarjan voittaja Lasse Utter, parina Markku PekkinGrand Slam lopputulokset 2015:

1. 39,7 Lasse Utter
2. 32,5 Hulda Ahonen
3. 31,4 Timo Halttunen
4. 30,7 Markku Pekkinen
5. 25,5 Pia Erkkilä
6. 24,1 Clas Nyberg
7. 20,1 Johan Blomqvist
8. 17,7 Pekka Viitasalo
9. 17,4 Milko Nuutila
10.16,6 Kari Patana

Tampereen Bridgekerhon kilpailut pelattiin ensimmäistä kertaan uudella Ruotsalaisella Klubilla, joka osoittautui erinomaiseksi pelipaikaksi. Aiemmasta kuumuudesta, ahtaudesta tai tunkkaisesta ilmasta ei ollut tietoakaan! Kilpailun käynnissä ollessa, osa viluisista naispelaajista joutui jopa turvautumaan kanssapelaajien halailemiseen, pysyäkseen lämpiminä. Onneksi halaajia riitti!

Sunnuntaina Tampereella pelattiin yhdeksän joukkueen kesken joukkuekilpailu, jossa voiton vei paikallisjoukkue Keksihirviö.

Tulokset:

1. Keksihirviö - Juuso Fagerlund - Vesa Fagerlund - Pasi Suominen - Jussi Pölkki
2. Jepjep - Taru Suppula - Jussi Tamminen - Martti Meronen - Robert Bjurström
3. Turpere - Auli Ferm - Sami Mäki - Teodor Velkov - Jari Böling

Kiitos kaikille osallistuneille, niin Tampereella kuin muillakin pelipaikkakunnilla.

Ensivuonna uudelleen!

Hulda Ahonen

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle