Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hangon Bridgeviikko 2016 on käynnissä

(2015-06-16 11:48:08)

Hangon Casino


Kesän kohokohta, Hangon Bridgeviikko, on alkanut.

Hangon Bridgeviikko alkoi perjantaina Maretissa Warm Up kilpailulla, jonka voitti Jari Bäckström ja Risto Rossi.

Nyt turnaus on siirtynyt Voimakasiinin tiloihin, jossa kaikki loput kilpailut, aamukilpailut mukaan lukien, pelataan. Kartta

Hanko Cupin voitto meni selvällä erolla Ari Pöppösen ja Tatu Heikkisen haltuun. Myöhemmin viikolla pelataan kärkeen yksi suomen suurimmista parikilpailuista maanantaina. Monelle viikon pääkilpailu, joukkuekilpailu pelataan keskiviikon ja torstain aikana. Joukkuekilpailu pelataan edellisvuosien tapaan niin, että alkukilpailun jälkeen joukkueet jaetaan eri finaaliryhmiin, joista jokaisesta etsitään voittaja. Neljä alkukilpailun parasta joukkuetta pelaavat semifinaalit ja finaalit. Kaikkien kilpailussa siis riittää jännittämistä koko ajalle. Tiistaina voi harjoitella joukkista jo IMP-kilpailussa, jossa oli viime vuonna 58 paria.

Kaikkina arkiaamuina pelataan Good Morning Hanko parikilpailusarjaa (vain yhteenkin voi osallistua!), joka huipentuu perjantaina pelattavaan Cid Holmin muistokilpailuun, joka on henkilökohtainen kilpailu. Perjantai-iltana pelataan MP-mixed.

Toisena viikonloppuna pelataan lauantaina B-parien SM-kilpailu samanaikaisesti Grand Slam 3- osakilpailun kanssa. Grand Slam sarjan taso on ollut kova ja nytkin odotetaan kovatasoista kamppailua. B-SM mestaruudet ratkotaan loppuun sunnuntaina pelattavassa joukkuekilpailussa.

Koko Hangon ohjelman löydät täältä.
Kilpailuihin on ennakkoilmoittautuminen (paitsi aamukilpailut) Bilbossa. Ilmoittaudu ajoissa, niin partnerinmetsästys helpottuu, kun voidaan katsoa ketkä ovat jo varattuja!

SBL järjestää keskustelutilaisuuden tulevasta kerholiigasta Hangossa tiistaina 26.7.2016 kello 13 kerhojen edustajille. Paikalle toivotaan kerhojen edustajia keskustelemaan sarjan tuomista haasteista ja mahdollisuuksista Suomen bridgeharrastuksen tulevaisuudessa. Aikaa kokoukselle on varattu tunti.

Monet ovat majoituksensa Hankoon jo hankkineet, kuka mitäkin kautta, mutta mikäli et vielä ole varannut majoitusta voit kysellä edullista majoitusta Eija Torniolta. Esite.

Hangon viikko kerää vuosi vuoden jälkeen bridgenpelaajat yhteen rennoissa lomatunnelmissa. Tehdään jälleen tästä Hangon Viikosta ikimuistoinen, se sellainen, mitä on hauska sitten pikkujouluissa muistella.

Hangossa nähdään!-24.7.2016 TS -

Hangon Bridgeviikon 2016 kilpailumuodot

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle