Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Avoin SM SWISS IMP´s pelataan Bridge Areenalla 23.-24.5.2015.

(2015-04-28 10:58:45)

Helsingin- ja Uudenmaan piiri ja Suomen Bridgeliitto järjestävät SM Swiss IMP`s kilpailun Bridge Areenalla toukokuussa.
Kilpailu pelataan IMP`s cross-laskennalla niin että parit kohtaavat vihreä hissi menetelmällä. Kilpailunjohtajana toimii pääkilpailunjohtaja Kati Sandström ja hänellä on avustajana kilpailunjohtajaoppilas, junioripelaaja Maria Mylläri. Kilpailun pelataan kaksipäiväisenä ja pelimaksu on 40 euroa pelaajaa kohti.

Mikäli tarkemmat kilpailun määräykset kiinnostavat, Swiss SM kilpailun säädökset löytyvät SBL:n kilpailumääräyksien kohdasta 3.3. sivulta 43. Kilpailumääräykset löydät täältä.

Pelipaikalla on lauantaina ja sunnuntaina tarjolla lounas Bridge Areenan kahviosta hintaan 7€. Bridge Areenan kahviosta voi ostaa myös virvokkeita. Kahviossa käy vain käteinen.

Mikäli haluat majoittua hotellissa on liito neuvotellut Sport-hinnat Helsten Espoo hotelliin. Huoneita on saatavilla rajoitetusti, joten varaa omasi ajoissa.

Huoneisto 1 hengelle 60 eur / yö
Huoneisto 2 hengelle 70 eur / yö
Huoneisto 3-4 hengelle 100 eur / yö
(2 normaalia sänkyä ja 1-2 lisävuodetta)
Hinnat sisältävät aamiaisen, alvin ja lähtösiivouksen.

Varaukset: reservations@hellstenhotels.fi tai +358 9 511 05 233 KÄYTÄ: SPORT-koodia.

Hotellilta on matkaa Areenalle noin kuusi kilometriä. Junalla pääsee suoraan hotellilta Areenalle (pysäkit: Leppävaara ja Valimo).

Helsingin- ja Uudenmaan piiri ja Suomen Bridgeliitto toivottavat kaikki pelaajat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan pelistä, kilpailusta ja seurasta!

Ilmoittaudu heti mukaan!

Hulda Ahonen


Alasivut:
Swiss Imp's SM-kilpailun aikataulu


Swiss IMPS SM 2015 - mainos

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle