Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Pääsiäinen kuluu bridgen parissa Vaasassa

Pääsiäisen bridgetapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Vaasassa. Vaasan bridgeyhteisö on innoissaan ja hieman jännittynyt uudesta kilpailusta. (2015-03-06 14:53:49)

Tervetuloa Vaasaan!

Koko pääsiäiselle, torstai-illasta maanantai-iltapäivään, on pelejä. Paikalle odotetaan paljon pelaajia ja erityisesti uskotaan paikallisten osallistuvan sankalla joukolla. Myös ahkerat kilpapelaajat tullevat paikalle, sillä lauantaina pelattava, tapahtuman pääkilpailuksi muodostunut, Grand Slam 2, on sarjan kokonaiskilpailun kannalta tärkeä.

Vasa BK:n Reko Märsylä toteaa, että pääsiäisbridgeä varten on isoja odotuksia, mutta ensimmäinen vuosi on aina kysymysmerkki. Järjestelyt tehdään kuitenkin niin hyvin kuin voidaan ja silloin pelaajat tulevat tulevinakin vuosina viihtymään. Bridgeystäviä on kutsuttu paikalle myös Virosta ja Ruotsista. Nähtäväksi jää, paljonko ulkomaisia pelaajia tulee paikalle.

PÄÄSIÄISEN PELIOHJELMA:
ilmoittaudu mukaan!
to 2.4. klo 19:00 Warm Up MP – parikilpailu 12 €/pelaaja Bridge Center
pe 3.4. klo 11:00 IMP – parikilpailu 15 €/pelaaja AV
la 4.4. klo 11:00 Grand Slam 2 – parikilpailu 25 €/pelaaja AV
su 5.4. klo 11:00 Joukkuekilpailu 15 €/pelaaja Bridge Center
ma 6.4. klo 10:00 MP – parikilpailu 12 €/pelaaja Bridge Center


Reko MärsyläPelit pelataan kahdessa eri paikassa, vaasalaisten oman Vasa Bridge Centerin lisäksi pelataan perjantaina ja lauantaina avarissa ja viihtyisissä AV:n tiloissa keskellä kaupunkia. Reko Märsylä lupaa, että ulkopaikkakuntalaisille järjestyy kyytejä Centerille keskustasta aina tarvittaessa. – ”Eikä Bridge Centerkään kovin kaukana ole.” Kaikissa kilpailuissa, lukuun ottamatta lämmittelykilpailua torstaina, pidetään ruokatauko. Kulinaristeille löytyy paljon eri vaihtoehtoja Vaasasta.

Voin itse lämpimästi suositella vaasalaisten oman pelitilan talkoovoimilla pyrittämää kahviota. Paikallisten aktiivien tekemät voileivät ja leivonnaiset vievät kielen mennessään, eivätkä ainakaan aiemmilla visiiteillä, ole liiaksi keventäneet kukkaroa. Jollei Vaasassa ole aiemmin käynyt pelaamassa, kannattaa nyt mennä, jos ei muuta, niin katsomaan paikallisten omaa hienoa pelitilaa.

,
Vaasalaiset ovat myös neuvotelleet erittäin kohtuullisen hinnan hotellista. Kiintiö on kuitenkin voimassa vain 12.3.2015 asti, joten varaa huoneesi ajoissa!

.70 € / yhden hengen Standard huone
80 € / kahden hengen Standard huone
Hinnat sisältävät Super Breakfast – buffetaamiaisen, sekä iltasaunan ja -uinnin.
Varaukset Radisson Blu Vaasan Myyntipalvelusta
Puhelin: +358 (0)6 212 7267
Sähköposti: sales.vaasa@radissonblu.com
Mainitkaa ystävällisesti ”PÄÄSIÄISBRIDGE” varausta tehdessä.
Tarjous päättyy 12.3.2015.

..Bridgenpelaajat saavat myös Omenahotellista alennuksen (-10%), kun varatessa käyttävät koodia: PAASIAISBRIDGE. Tämä tarjous on voimassa 4.4. asti.

Ne pelaajat, jotka osallistuvat kaikkiin pääsiäisen kilpailuihin, osallistuvat kokonaiskilpailuun.
Kokonaiskilpailussa palkitaan kolme parasta pelaajaa seuraavasti:
I sija 300 €
II sija 200 €
III sija 100 €

Ei kaikkia munia samaan koriin!Pisteet lasketaan siten, että jokaisesta parikilpailusta pelaaja saa yhtä monta pistettä kuin on hänen sijoituksensa kilpailussa ja joukkuekilpailusta hänen pisteensä ovat sijoitus kertaa kaksi. Vähiten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa. Kannattaa siis harkita viettävänsä koko pääsiäisen kortit kourassa, ainakin Rekon mukaan ”Aina aurinkoisessa Vaasassa”.

Käy katsomassa Vasa BK:n sivuilla pääsiäisbridgen esite ja tietenkin: Samma på svenska!

Mikäli teillä on jotain mielessänne pääsiäisbridgen tiimoilta, voitte olla yhteydessä kilpailunjohtajien lisäksi myös Reko Märsylään. P: 040-6482522 tai reko.marsyla(ÄT)gmail.com

Oikein hyvää pääsiäisen odotusta kaikille.
Toivottavasti näemme Vaasassa pääsiäisenä!

Hulda Ahonen

Hauskaa pääsiäistä!

Tervetuloa Vaasaan!

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle