Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Junioriprojekti 2017 lähti käyntiin Onnelassa

Junioriprojekti on nyt virallisesti polkaistu käyntiin. Ensimmäinen valmennustapaaminen pidettiin pääyhteistyökumppanin tiloissa Tuusulan Onnelassa. (2015-02-23 10:13:17)

Junioriprojekti käynnistyi Onnelassa.Projektia oli liiton puolelta avaamassa toiminnanjohtaja Hulda Ahonen, joka korosti puheessaan yhteistyökumppaneiden tärkeyttä ja yhteishengen voimaa. Myös puheenjohtaja Jarmo Laakso kannusti nuoria pelaajia projektin alkajaisiksi.

Majatalo Onnelan johtaja Ture Tähtinen osallistui projektin julkaisutilaisuuteen ja jakoi junioriryhmälle sponsorikassit, joissa oli tarvikkeita viikonlopun ja pelireissujen varalle.

Onnelan ja Bridgeliiton yhteistyöhön on kuulunut myös Midsummer Bridge- turnaus, joka tänä vuonna siirtyy pelattavaksi Saloon. Tilalle tulee kuitenkin kaksipäiväinen Ruskaturnaus, joka järjestetään Onnelan tiloissa 26.–27.9.2015. Tämän turnauksen päätarkoitus on tuoda bridgenpelaajia yhteen miellyttävässä ilmapiirissä mukavassa miljöössä. Lauantaina illalla bridgenpelaajat kokoontuvat yhteen nauttimaan toistensa seurasta ja hyvästä ruoasta.

Onnelan johtaja Ture Tähtinen ja Hulda Ahonen
Junioriprojektin avajaisviikonloppu lähti käyntiin infotilaisuudella, jossa kaikki paikallaolleet pelaajat ja valmennusryhmän jäsenet kuvattiin. Ystävänpäivälle osunut infotilaisuus huipentui ystävänpäivän brunssiin, joka nautittiin Onnelan ravintolassa. Monipuolisen brunssin jälkeen juniorit siirtyivät ensimmäisen koulutusviikonloppunsa pariin.

Projektipäällikkönä paikalla oli junioritoimikunnan puheenjohtajanakin toimiva Anni Mäkelä. Paikalla olivat Annin lisäksi päävalmentaja, maajoukkuetason pelaaja, Kari Patana ja avustava valmentaja Seppo Sauvola.

Kari Patana, Anni Mäkelä ja Seppo Sauvola.
Junioriprojektin nuoret voivat vuosien aikana hieman vaihdella, mutta oletusarvoisesti pääporukka pysyy samana. Avausviikonlopun tapaamiseen osallistui kahdeksan junioria. Ryhmään lisätään myöhemmin todennäköisesti 2-4 henkilöä. Tällä hetkellä ohjelmassa ovat mukana:

Aleksi Aalto
Antti Aimala
Hermanni Huhtamäki
Maria Mylläri
Oskari Koivu
Tatu Sammalisto
Vesa Fagerlund
Väinö Törnroos

Projektivastaava Anni Mäkelä kertoi viikonlopun menneen todella hyvin ja junioreiden olleen todella innostuneita. Sisältöön kuului systeemien hiomista, pelaamista ja analysointia.

Kiitos kaikille junioriprojektia tukeneille, ja erityisen lämmin kiitos projektin toimijoille Annille, Karille ja Sepolle!

Osku sai Onnelan kassista voimia viikonloppuun.
Junioriprojektin junnut on listattu kuvien kera tähän. Onnea junioreille projektiin!

Hulda Ahonen

Aleksi AaltoAntti AimalaHermanni HuhtamäkiMaria MylläriOskari KoivuTatu SammalistoVesa FagerlundVäinö TörnroosNäytä kaikki uutiset | palaa etusivulle