Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Junioreiden joukkuemestarit 2014 uusivat voittonsa - Pesonen – Stubb senioreiden parikultaan!

Bridge Areenalla pelattiin junioreiden SM-joukkuekilpailu ja senioreiden SM-parikilpailu 17.-18.1.2015. (2015-01-19 11:46:27)

Sakari Stubb ja Jukka Pesonen - jälleen kultaa!Junioreiden joukkuekilpailu pelattiin lauantaina 17.1.2015. Kilpailu voitosta oli äärimmäisen tiukka. Voitto ratkesi lopulta 0,38 voittopisteen erolla vuoden 2014 mestarijoukkueen eduksi. Pronssijoukkue olikin sitten selvästi kärkikaksikkoa jäljessä.

Juniorit pelasivat 48-jakoa.Juniorijoukkueita oli jälleen vain neljä. Positiivista oli kuitenkin nähdä osallistujalistoissa jälleen uusia nuoria lupauksia. Tervetuloa mukaan!

Kultaa: (83,66) TEAM CHII CHII Erik Hansson - Väinö Törnroos - Aleksi Aalto - Tatu Sammalisto
Hopeaa: (83,28) OMENA-VESA Oskari Koivu - Maria Mylläri - Antti Aimala - Vesa Fagerlund
Pronssia: (40,80) HARMAAT SUDET Hermanni Hiuspää - Ilona Vänni - Samu Tuomi - Karri Kauppila

Katso kaikki tulokset täältä.

Senioreiden SM-parikultaa veivät Sakari Stubb ja Jukka Pesonen, jotka ovat myös hallitsevat avoimen luokan parimestarit. Seniorit mittelivät taitojaan 25 parin voimin kaksi päivää. Kilpailussa pelattiin 75 jakoa. Senioreiden kilpailu oli varsin tasainen, sillä ensimmäiset kymmen paria olivat viiden prosenttiyksikön sisällä toisistaan. Voittajien prosentti ei myöskään ollut mitenkään huiman korkea. Tämä kertoo kilpailun kovasta tasaisesta tasosta.

Seniorikilpailuissa voisi lajimme ikäjakauman perusteella olla enemmänkin osallistujia. Pelitapahtuma on mukava, pelit hyvin järjestetyt ja pelitahti kohtuullinen. Myös ne jotka ovat ajatelleet, että eivät pysy mukana tahdissa, voivat harkita uudelleen. Senioreiden pari SM voisi olla lajimme suurin kilpailu.

Kultaa: (56,8 %) Jukka Pesonen - Sakari Stubb (B-55)
Hopeaa: (56,2 %) Tor Meinander - Kaarlo Ylinen (Savuton)
Pronssia: (55,1 %) Johan Lindén - Osmo Parviainen (B-55, Savuton)

Katso kaikki tulokset täältä.

Onnea menestyjille!

Hulda Ahonen

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle