Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Hyvää joulua ja pelionnea vuodelle 2015!

(2014-12-19 15:08:13)

Bridgeväkikin hiljentyy hetkeksi joulun viettoon.

.
Peleihin päästään käsiksi kuitenkin jo 28.12. Oravaisissa, jossa pelataan perinteinen barometri jo vuoden 2014 puolella. Jollei vielä silloin pääse pelaamaan, on seuraavana päivänä Jyväskylässä mahdollisuus ottaa virhe takaisin, ja pelata tuki MP-kilpailua.

Vuosi 2015 pyörähtää käyntiin Turun Bridgekerhon perinteisillä Loppiaiskilpailuilla. Pelit alkavat perjantaina 2.1. lämmittelyillä ja päättyvät tiistaina 6.1. joukkuekilpailuun. Turussa pelataan myös vuoden 2015 Rally-sarjan ensimmäinen osakilpailu. Näinollen kannattaa ottaa varman päälle ja lähteä metsästämään vuoden 2015 Rallipisteitä jo ensimmäiseen osakilpailuun! Katso kilpailujen mainos täältä.

Vuoden ensimmäiset SM kilpailut pidetään tammikuussa, kun senioriparit ja juniorijoukkueet ottavat mittaa toisistaan Bridge Areenalla 17.-18.1. Ensimmäiset koko SBL:n jäsenistölle avoimet SM kilpailut alkavat 7.2. kun SM joukkuekilpailun Piirien mestaruudet ratkotaan.
Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Bilbossa.
Voit tutustua koko vuoden 2015 kilpailukalenteriin täällä.

Vuodelle 2015 on tehty paljon töitä kilpailujen ja sarjojen uudistamiseksi. Tutustukaa kilpailuihin mieluiten pelaamalla paikan päällä!

Toivotan nautinnollista ja rentouttavaa joulunaikaa kaikille ja onnistuneita ratkaisuja pelipöytiin!

Hulda Ahonen
toiminnanjohtaja SBL

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle