Suomeksi | På svenska | In English | Palaute | HallintaUutiset


Suomen Bridgeliitto teki lahjoituksen Uuden Lastensairaalan tukemiseksi

Lastensairaalan odotetaan valmistuvan tavoitteen mukaisesti 2017 (2014-05-28 11:00:22)


Tuula Colliander vastaanotti SBL:n lahjoituksen.


Suomen Bridgeliiton puheenjohtaja Jarmo Laakso ja toiminnanjohtaja Hulda Ahonen kävivät luovuttamassa SBL:n keräämän seitsemäntuhannen euron tukisumman Uusi Lastensairaala 2017 tukiyhdistykselle Helsingin Vallilassa. Yhdistyksen Varainhankintapäällikkö Tuula Colliander vastaanotti lahjoituksen ja kiitti Bridgeliittoa lämpimästi mukanaolosta. ”Tämä kohde yhdistää ihmiset kaikilta elämänalueilta. Lahjoittajia on hyvin monenlaisia, mutta kaikkia yhdistää halu auttaa kaikkein pienimpiä potilaita ja heidän perheitään.”

Lastensairaalan rakentaminen on edistynyt suunnitelman mukaisesti ja varoja on kertynyt toivotussa tahdissa. Kansalaiskeräys on tuottanut jo reilu kaksikymmentäviisi miljoonaa euroa. Kokonaistavoitteesta uupuu yhä noin viisi miljoonaa euroa.

Lastensairaalan tontilla on aloitettu jo purkutyöt tulevan hallintorakennuksen kohdalta. Toimintaan sairaala saadaan näillä näkymin tavoitteen mukaisesti vuonna 2017. Tavoite on kaikilta osin kunnianhimoinen, sillä mitä tahansa sairaalaa ei olla rakentamassa. Uudesta lastensairaalasta on tulossa yksi maailman huipputasoisimmista lastensairaaloista. Erityisesti suunnittelussa huomioidaan pienet potilaat ja heidän perheensä. Tämän tasoisia sairaaloita ei voida saada Suomen kokoiseen maahan kuin yksi. Tällöin on huomioitava, myös potilaan perhe ja heidän hyvinvointinsa.

Bridgeliiton jäsenkerhot ja pelaajat ovat omalta osaltaan olleet mukana koko maanlaajuisessa hankkeessa, johon on ollut ilo osallistua. ”Tästä on tullut hurjan hyvä mieli.” Toteaa SBL:n puheenjohtaja Jarmo Laakso.

Tähän kommenttiin on helppo yhtyä!
Kiitos kaikille lahjoittaneille ja tukitapahtumien järjestämisessä mukana olleille!

Hulda Ahonen

Linkki: Uusi Lastensairaala 2017 ry

Näytä kaikki uutiset | palaa etusivulle